Terracotta jumpsuit zwanger
Noppies zwangerschapskleed
wit en oranje zwangerschapsjurk
maillot de grossesse

Bij Kangourou Zaventem vind je t.e.m. zaterdag 15/6, honderden zomerartikelen aan ronde prijzen van 10€ tot 45€.  We zijn ook uitzonderlijk open op donderdag 13/6 van 10-16u. Op maandag en donderdag is de winkel in Zaventem enkel open op afspraak. Bel 0496/123.092. De allerlaatste outletverkoop in Drongen zal plaats vinden op zondag 23 juni (10-16u).

Kangourou is de ideale kledingzaak voor de toekomstige moeder die tijdens haar zwangerschap haar stijl en vrouwelijkheid wenst te behouden.

Op meer dan 200m2 concentreren we ons bij Kangourou op zwangerschapskleding; we beschikken over een groot aantal zwangerschapscollecties waaronder ons eigen merk "Un ventre pour deux", om een ruime keuze zwangerschapsartikels voor ieders budget aan te bieden.

Bij Kangourou kunt u toekomstige mama's ook verwennen met een cadeau-bon.

Wat Kangourou u allemaal te bieden heeft.

De ruimste keuze zwangerschaps- en borstvoedingskledij

Naast ons eigen merk Un ventre pour deux, maken we een zorgvuldige selectie uit een tiental merken zwangerschapskleding.

Zo biedt het merk Mamalicious de scherpste prijzen met bv. zwangerschapsbroeken vanaf 39.95€ en draagjassen aan onklopbare prijzen.

Het belgisch merk Fragile biedt daarentegen chiquere zwangerschapskleedjes die je gerust ook nog na uw zwangerschap kunt dragen.

De zwangerschapskleren van het merk Pomkin zijn vaak ook ontworpen voor borstvoeding. Séraphine biedt zowel feestkledij als casual outfits voor de mama in spé.

Noppies is de referentie in zwangerschapskleren met een heel ruim aanbod aan borstvoedingsbeha’s, zwangerschapspyjama’s, kousen, draagjassen, enz…

Love2wait is gespecialiseerd in zwangerschapsjeans en overalls.

Cache-Coeur spits zich toe op badmode en zwangerschapslingerie.

Boob kiest voor bio katoen voor hun homewear en zwangerschapsbeha’s.

Verder hebben we ook nog de merken Esprit Maternity, Queen Mum, Balloon en Sara om ons aanbod te vervolledigen.

Aanpassing op de laagste prijs

Indien u online een artikel goedkoper vindt, laten we u in de winkel onmiddellijk genieten van dezelfde korting. Dit geldt voor identiek hetzelfde artikel.

Persoonlijk advies

Ons team in Zaventem staat u graag bij om u advies te geven o.a. voor zwangerchapslingerie en feestkledij.

Vlot bereikbaar en grote parking

Onze winkel is gelegen vlakbij Ikea Zaventem aan de afrit 21 (Sterrebeek). Achter het gebouw is er een grote gratis parking voor onze klanten.

De outlet store in Drongen langs de E40 (afrit 13) in het Industriepark, beschikt ook over een ruime parking.

"Un Ventre Pour Deux": ons eigen lokaal merk

Ons eigen merk “Un Ventre Pour Deux” wordt in België ontworpen. De confectie vindt plaats in Europa. Onze collectie is uitsluitend in onze winkels beschikbaar.

Koopjes in onze Outlet Corner

In onze outlet store in Drongen, verkopen we samples, overstocks van onze leveranciers, en stukken uit vorige collecties aan ronde prijzen van €10 tot €45.

In Zaventem, hebben we ook een outlet corner met honderden stukken aan ronde prijzen.